Sportivii, care au fost intampinati de presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, au incercat scaunul prim-ministrului si au aruncat cu mingea la cos chiar in interiorul cladirii. Spectacolul oferit aseara i-a incantat pe cei 5.000 de spectatori care au umplut pana la refuz Sala Polivalenta. Printre fanii baschetului-spectacol s-au numarat Ion Tiriac, antrenorul Dan Petrescu, si ministrul transporturilor, Ludovic Orban.

Americanii au disputat o partida demonstrativa impotriva formatiei Washington Generals. In timpul meciului, cei de la Harlem au vorbit deseori in limba romana adversarilor, pe care i-au facut fie „copii mici", fie „urati", si mai tot timpul au trebuit sa le spuna la ce panou sa marcheze.
La un moment dat, un urias jucator de culoare s-a asezat in bratele un tinere spectatoare blonde din primele randuri si a exclamat, vizibil multumit: „Good lap here!". Mai tarziu, un coechipier a luat geanta unei doamne si a adus-o pe teren. Timp de cateva minute a jucat cu geanta sub brat, dupa care i-a dat-o unui adversar.