Sport 18 Martie 2008 03:23
Adrian Mutu a avut o prestatie excelenta la primul meci dupa accidentarea la genunchi suferita pe 24 februarie. El a atras astfel atentia clubului Real Madrid, care vrea sa-l transfere inainte de Campionatul European pentru ca pretul romånului sa nu sara in aer.
Evolutia foarte buna a lui Adrian Mutu in tricoul Fiorentinei, in victoria cu 3-1 inregistrata in fata echipei Genoa, a atras o multime de aprecieri in presa italiana. „Revenit dupa o accidentare, a încântat imediat Fiorentina cu o pasa de gol si cu un splendid sut la reusita sa, fiind ovationat de public”, a notat agentia Datasport, in timp ce cotidianul Il Mascalzone a notat scurt: „Fenomenul si-a facut simtita prezenta imediat. E de neînlocuit”. Site-ul Fiorentina.it i-a acordat lui Mutu nota 8: „O foarfeca frumoasa în primele minute, o pasa pentru Santana la 1-0, apoi marele gol de 2-0. Fenomenul s-a întors, ovatii pentru el”. Calciotoscano.it a mentionat ca, atunci când atinge balonul, Mutu provoaca teama: „Fenomenul s-a întors si se vede. Golul de 2-0, o torpila impresionanta”. Un alt site, Firenzeviola, a conchis: „Mutu este de pe alta planeta. Implacabil cand la marginea careului preia balonul si marcheaza cu o precizie de chirurg. Fiorentina a jucat bine si fara el, dar sa-l aiba din nou în teren este o alta poveste”.

Prestatia de exceptie a facut ca presa italiana sa speculeze ieri ca Real Madrid il vrea din vara pe internationalul roman. Cel care il doreste printre „galactici” este chiar antrenorul Bernd Schuster, care le-a spus sefilor ca Mutu s-ar potrivi perfect la stilul de joc al echipei sale.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.