Sport 18 Martie 2008 03:21
Desi au trecut trei zile de la fluierul de final al jocului Otelul Galati-SC Vaslui (1-1), duelul dintre singurele echipe inscrise pana acum in Cupa UEFA Intertoto nu s-a incheiat.

Adrian Porumboiu a contestat prezenta pe teren a lui Gabriel Paraschiv si a lui Janos Szekely, care, in opinia lui, erau suspendati pentru jocul de sambata. Cei doi jucatori au primit cartonase rosii in partida cu Rapid, dar si doua etape de suspendare, insa Comisia de Apel a redus pedeapsa la o singura etapa. Cu o zi inainte de meci a intervenit Mircea Sandu, care a cerut Comisiei sa revina asupra deciziei. Insa presedintele Mugur Filipescu nu a dorit acest lucru, anuntandu-si totodata demisia. "Galatenii i-au folosit pe Szekely si pe Paraschiv, desi acestia erau suspendati. Nu e posibil asa ceva. Daca nu voi castiga la masa verde, voi baga si eu de acum toti fotbalistii fara drept de joc, sa vedem ce o sa se intample", a comentat patronul vasluienilor.

Memoriul facut de catre SC Vaslui se va judeca astazi la Comisia de Disciplina. In ceea ce priveste Comisia de Apel, secretarul general al FRF, Adalbert Kassai, a precizat ca tot azi se va stabili noua componenta.

Presedintele galatenilor, Marius Stan, nu s-a aratat speriat de contestatia echipei pregatite de catre Dorinel Munteanu. "Ar fi chiar culmea! Imi pare rau ca nu am luat cele trei puncte, ca memoriul celor de la FC Vaslui sa aiba mai multa dorinta de realizare. Fiecare are voie sa zica ce vrea, pot sa declare ca vor si cupa, si titlul. Mi se pare aberant si complet aiurea sa mai vorbim despre acest subiect. Cei doi au evoluat cu acte in regula. Ne se pune problema ca jucatorii sa fie suspendati sau sa se piarda meciul la masa verde", a precizat Stan.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.