Sport 17 Martie 2008 03:48
Specialisti ai partidelor contra echipelor mici, elevii lui Ioan Andone s-au „impotmolit” la Piatra Neamt, izbutind doar un egal, fapt ce da sperante rivalelor la titlu, care cred acum ca pot reduce avansul mare al clujenilor.

Cu opt puncte avans fata de locul doi inainte de meciul contra Ceahlaului, clujenii au ajuns relaxati la Piatra Neamt, mai ales ca trupa lui Ioan Andone nu pierduse prea multe puncte in acest campionat contra echipelor slab cotate. Cu toate acestea, Trica si compania nu au mai aratat aceeasi pofta de joc, elevii lui Viorel Hizo, „candidati” la retrogradare, tinand in sah multe momente potentiala viitoare campioana a Romaniei. In plus, nemtenii au avut chiar si un gol anulat pe motiv de ofsaid, ardelenii contestand si ei un penalty neacordat in prima repriza. Astfel, dupa un meci fragmentat, ce a aratat faptul ca CFR-ul mai poate fi detronata din postura de lider pana la finele acestui campionat, partida s-a incheiat la egalitate, fapt ce chiar l-a nemultumit pe tehnicianul gazdelor.

Hizo: „Am pierdut doua puncte”
„Echipa a jucat bine; cred ca am pierdut doua puncte. Rezultatul e nedrept, am fost peste Cluj, ratand patru mari ocazii de gol. Am muncit mult sa spargem gheata in aceasta primavara. Daca adun ba-nii cheltuiti de CFR Cluj, imi dau seama ca este bugetul Ceahlaului pe foarte multi ani. CFR este o echipa valoroasa, dar echipa mea nu arata ca o echipa dezorganizata, care sa joace in Liga a II-a”, a declarat, la finele partidei, Viorel Hizo. De partea cealalta, Ioan Andone a recunoscut ca rezultatul este echitabil, precizand ca nu s-a impus niciodata sub Pietricica. „Eu nu am castigat niciodata in cariera la Piatra Neamt si pot considera ca am obtinut un punct mare, nu ca am pierdut doua. Acest punct se va dovedi foarte important in economia campionatului”, a fost de parere „Falcosul”.

Ando anunta schimbari
Nemultumit de prestatia multora dintre jucatorii sai, tehnicianul CFR-ului, Ioan Andone, a precizat ca va opera mai multe modificari in formatie pentru urmatoarele dispute. „Ne mai trebuie jucatori de Liga Campionilor, astazi, Leao si Dani au fost sub adversarii lor directi. Voi face schimbari in echipa, pentru ca nu pot sa risc. Trebuie sa gasesc unde am gresit in perioada de pregatire si sa remediez aceste erori”, a afirmat Andone. Cu toate acestea, antrenorul ardelenilor crede ca echipa sa va fi foarte greu de ajuns in acest campionat: „Nu mai suntem ce am fost asta-toamna. Ne-am pierdut din prospetime, agresivitate, din grup. Este foarte greu sa ne mai ajunga chiar si in aceste conditii. Sunt realist”.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.