Sport 17 Martie 2008 03:43
Steaua a invins Unirea Urziceni cu un gol marcat spre finalul partidei prin Habib Habibou, in urma unei lovituri libere executate de Mendoza. Stelistii s-au apropiat la 6 puncte de CFR Cluj si spera la titlu.
Ros-albastrii au inceput meciul cu Unirea Urziceni cu gandul de a profita de egalul CFR-ului cu Ceahlaul. Marius Lacatus a trimis in teren pe toti cei trei sud-americani, Mendoza, Pepe Moreno si Dayro Moreno. Dan Petrescu nu a stat insa cu mainile in san si a trimis pe teren o echipa organizata perfect pentru a opri fantezia columbiano-peruana. Mai mult, jucatorii Unirii au fost periculosi pe contraatac ori de cate ori au avut ocazia.

Stelistii au incercat sa gaseasca drumul spre poarta lui Stelea prin actiunile lui Mendoza in conditiile in care Dica nu s-a dovedit a fi prea inspirat. In fata trupei tenace a „Bursucului“ a lipsit insa o minte limpede, Steaua aratand ca o echipa rupta in doua. Intre defensiva si atacul Stelei a fost un gol imens, lucru speculat de mijlocasii celor de la Urziceni. Cea mai mare ocazie a Stelei a venit in minutul 44 cand Pepe Moreno a reluat cu capul din 6 metri, dar balonul a fost respins in extremis de Stelea. Cei de la Urziceni au reclamat penalty la hentul lui Golanski in minutul 52, dar arbitrul nu a acordat nimic. In ultimul sfert de ora a urmat un adevarat asediu la poarta lui Stelea, Balint reusind sa-si salveze echipa dupa ce a respins un balon de pe linia portii. Lovitura de teatru a sosit in minutul 83 cand, in urma unei lovituri libere executate de Mendoza, Dica a trimis balonul cu capul in Stelea, iar Habibou a sarit mai mult decat fundasii Urziceniului, marcand tot cu capul in poarta goala.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.