Reactia lui Mircea Lucescu vine ca urmare a declaratiilor lui Gigi Multescu, cel care a precizat ca, daca tehnicianul echipei ucrainene doreste sa se intoarca in stefan cel Mare, atunci el se da la o parte. "Eu nu plec de la sahtior. Am vrut sa dau un pic de speranta, de aceea am marsat la ideea conducatorilor de a ma intoarce candva. Am vrut sa potolesc un pic suporterii. Nu l-am pus in nici un fel sub presiune pe Multescu. Sa stea linistit. Datoria lui e sa duca Dinamo in cupele europene", a declarat Mircea Lucescu.

De asemenea, Lucescu i-a sfatuit si pe fanii dinamovisti sa nu mearga la Donetk. "Mai bine sa nu vina. Sa stea acasa", a afirmat Lucescu dupa ce mai multi suporteri ai formatiei Dinamo au anuntat ca vor sa plece in Ucraina pentru a-l convinge pe tehnician sa revina la Dinamo.

Presiune pe Multescu
Antrenorul dinamovist Gheorghe Multescu nu este foarte fericit ca la tot pasul aude de revenirea lui Mircea Lucescu la echipa pe care, deocamdata, el o are sub comanda. "Mi se pare nefericita folosirea numelui lui Mircea Lucescu acum, ca Dinamo are antrenor, cu atat mai mult ca el a spus ca nu vine curand in tara. Ce rost are? Nu e corect fata de cel care e pe banca la Dinamo, fie ca sunt eu sau altcineva. si Mircea putea sa nu declare tot ce a declarat. Daca vrea sa vina la Dinamo, eu ma dau la o parte", a spus Multescu la finalul meciului cu Gloria Bistrita.