Sport 17 Martie 2008 02:49
Becalizarea fotbalului romnesc s-a extins si la nivelul esaloanelor inferioare. Echipele care trag la promovare premiaza adversarele contracandidatelor pentru a nu a avea probleme prea mari.

Totul impotriva regulamentului! Un caz concret este în Liga a III-a, Seria a IV-a, unde International Curtea de Arges a facut tot posibilul pentru a-si asigura promovarea în esalonul secund. Echipa finantata de Benone Lazar a facut achizitii importante, aducând jucatori chiar din Liga I, însa, cu toate astea, premiaza si adversarele formatiei Gaz Metan CFR Craiova, care este considerata principala adversara a argesenilor.

În meciul din acest week-end, Unirea Costesti a evoluat pe stadionul “Depou” din Craiova, împotriva lui Gaz Metan CFR Craiova. Oaspetii au venit cu lectia învatata si aveau de încasat câte 12 milioane de lei vechi de jucator în cazul în care învingeau. Suma aceasta era numai din partea gruparii din Curtea de Arges. “Cum sa nu jucam pentru orice balon când putem sa primim 12 milioane? Ati avut noroc ca ati dat golul ala, altfel nu va vedeam bine”, a recunoscut Marian Mondea, unul dintre fotbalistii Unirii Costesti, fost component acum patru ani la formatia feroviara craioveana. Totodata, surse din cadrul Primariei Costesti au dezvaluit ca primele totale pentru aceasta intalnire au fost 200 de milioane.

La final, Gaz Metan CFR Craiova s-a impus cu 1-0 datorita golului înscris de Buzarnescu (foto centru). Interesant este ca jucatorii Unirii Costesti au venit la meci intr-un microbuz destinat in timpul saptamanii transportarii copiilor la scoala. Partida de la Craiova nu este un caz singular de incalcare a regulamentului FRF in esalonul al III-lea.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.