Sport 15 Martie 2008 01:01
Intr-o pozitie extrem de ingrata, cu trei infrangeri din patru meciuri in acest an, tehnicianul giulestenilor le cere suporterilor sa nu il mai injure, deoarece acest lucru dauneaza jocului echipei. Pe de alta parte, nici George Copos nu-l iarta pe „Puriu”, spunand ca acesta a gestionat gresit situatia la Rapid.

Asa cum era de asteptat, Mircea Rednic nu a putut ramane imun la injuraturile venite din partea galeriei Rapidului, desi multa vreme a precizat ca nu asculta ceea ce ii transmit suporterii in timpul partidelor. Afectat de inceputul de an extrem de prost, Rednic le cere fanilor sa opreasca scandarile impotriva sa, pentru binele echipei: „Eu cred ca oamenii care ma injura pe mine n-au dreptate, dar, asta e, fiecare cu opinia sa si le-o respect, desi nu o aprob. Am mai spus-o de nu stiu cate ori ca declaratia pe care mi-o imputa n-a avut legatura cu suporterii si clubul, am acceptat sa imi si cer scuze, dar mai mult nu pot face. E total incorect fata de mine, pentru ca se sterge cu buretele tot ce am facut eu pentru aceasta echipa”, a precizat „Puriul”.

Motivul pentru care suporterii il contesta permanent pe tehnician este constituit de o declaratie a acestuia de pe vremea cand antrena la Dinamo, iar echipa din „Groapa” invinsese Rapidul fara drept de apel. „Am facut astazi pe Rapid ce fac cainii pe gard”, a spus atunci Rednic. Chiar daca acesta a precizat intre timp ca vorbele sale l-au avut ca tinta pe Razvan Lucescu, fanii nu au putut trece peste jignire, astfel ca actualul sau mandat in Giulesti este un adevarat calvar. Cu toate acestea, „Puriul” le cere „ultrasilor” sa il injure doar dupa incheierea meciurilor, daca nu il pot ierta: „Echipa are nevoie de incurajari, mai ales ca baietii astia chiar merita sa fie sustinuti. Am ajuns sa ii cunosc, trec printr-o perioada mai grea si au nevoie mai intai de caldura suporterilor, apoi de rezultate. Ii rog pe suporteri sa uite de mine, sa ma injure dupa meci daca e cazul, dar sa nu afecteze evolutiile baietilor, care nu pot ramane imuni la cereri de demisie si injuraturi”.

100.000 de euro pentru Liga
Desi este dezamagit total de prestatia echipei din acest inceput de an, George Copos le-a transmis jucatorilor ca vor avea parte de o prima uriasa daca vor reusi accederea in Champions League. Astfel, Coman si compania vor primi peste 100.000 de euro de „caciula” din partea omului de afaceri pentru aceasta performanta. „Fiecare jucator va primi peste 100.000 de euro daca Rapid termina campionatul pe locul doi si ajunge in grupele Ligii Campionilor. Repet, vor primi acesti bani doar daca vom juca in Liga Campionilor”, a tinut sa precizeze Copos.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.