Sport 15 Martie 2008 00:47
"Falcosul" spune despre Becali ca "plateste sume imense numai sa auda muzica aia de Champions League"
Clujenii pregatesc meciul de sambata seara, de la Piatra Neamt, cu siguranta echipei care conduce clasamentul cu un avans de opt puncte. Andone indeamna la precautie, afirmand ca CFR mai are nevoie de zece puncte in urmatoarele patru etape pentru a putea vorbi despre o favorita certa la titlu. Ca de obicei, primeste imediat sprijinul conducerii, care a reafirmat, prin vocea presedintelui executiv Iuliu Muresan, ca Andone nu va fi demis nici daca ardelenii rateaza titlul.

Chiar si intr-o conferinta de presa banala, dinaintea unui meci obisnuit de campionat, nu au lipsit nici ironiile catre rivali. "Gigi Becali plateste sume imense numai sa auda muzica aia de Champions League. Noi vrem sa mergem acolo si sa facem si puncte", a aruncat Andone, aluzie la parcursul modest al Stelei in actuala editie a UCL. Vorbind despre o eventuala recompensa venita din Ghencea la Piatra Neamt, tehnicianul clujenilor a fost mai ponderat. "Toate echipele sunt stimulate si de catre clubul propriu, si de catre altii, probabil. Dar cred ca Ceahlaul este stimulat in primul rand de situatia sa din clasament. In asemenea situatii, banii valoreaza intr-un procent de 5%. Nu dai mai bine cu capul daca ai cinci mii in plus sau in minus. Esti acelasi jucator, doar ca ai o dorinta mai mare", a spus Andone.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.