Sport 14 Martie 2008 03:43
n timp ce clujenii lui Andone joaca la Piatra Neamt, Steaua, Rapid si Poli Timisoara trag din greu pentru certitudinea locului doi. Dinamo se antreneaza deocamdata pentru Cupa UEFA.
„Daca nu luam titlul, ne dam mina si la revedere“, spune Ioan Andone ca o garantie a increderii de la CFR. Liderul joaca la Piatra Neamt, in fata unei echipe fara victorie in 2008, in timp ce Rapid si Steaua trag din greu pentru certitudinea locului doi si speranta inca la titlu. Antrenorul Mircea Rednic paseste probabil din nou spre un stadion potrivnic in totalitate. „Vineri nu cred ca vor mai fi bilete. Interesul e foarte mare la acest meci. Speram doar sa nu existe incidente intre fani, fiecare sa isi incurajeze echipa“, a declarat directorul executiv al oltenilor, Lucian Mitu. Cu siguranta, fanii craioveni nu l-au uitat pe Rednic, tehnician in Banie in sezonul in care Universitatea a retrogradat; mai mult, au anuntat chiar ca-i vor organiza o primire speciala. De partea cealalta, pactul tacit de neagresiune dintre suporterii giulesteni si antrenori a incetat in timpul meciului pierdut de Rapid in fata Politehnicii Timisoara. Presiunea rezultatelor este insa mai mare pe umerii Puriului. Sustinerea patronului George Copos s-a intersectat cu ultimatumul dat de finantatorul giulestenilor, astfel ca eventualele contraperformante in meciul de duminica de la Craiova si in cel de joi, contra Stelei, ar echivala cu semnatura demisiei.

Sub presiunea rezultatelor pregateste si Marius Lacatus meciul cu Unirea Urziceni. In Ghencea vin antrenorul Dan Petrescu si presedintele Mihai Stoica. Potrivit zvonurilor, ei constituie cuplul inclus de impresarul Giovanni Becali in planul Stelei, valabil incepind din vara. La trei puncte distanta de Steaua si de locul doi, Unirea Urziceni vine in Bucuresti pentru a treia victorie contra Stelei in acest sezon, dupa ce i-a invins pe ros-albastri in turul Ligii I si i-a eliminat din Cupa Romaniei. „Mergem in Ghencea sa batem, ca in fiecare deplasare. Va fi un meci dificil, dar trebuie sa invingem. Dupa ultimul semiesec de acasa (n.r. - 2-2 cu Universitatea Craiova), nu ne mai permitem sa pierdem puncte“, crede ialomiteanul Bogdan Mara, in timp ce tehnicianul Dan Petrescu este mai rezervat, incercind sa minimalizeze duelul direct cu omologul sau, Marius Lacatus. „Steaua are jucatori foarte buni, nu poti sa spui ca unul e mai bun ca altul. De la mijloc in sus, orice jucator, mai ales cei trei straini, poate face diferenta. Daca prind o zi buna, sint foarte greu de oprit. Se vor intilni Steaua si Urziceni, nu joaca nici Lacatus, nici Petrescu. Cind incepe meciul, noi doi sintem doar spectatori.“


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.