Sport 14 Martie 2008 03:39
Cel mai asteptat meci al etapei a 23-a a dat nastere unei avalanse de zvonuri si controverse. In acest timp, toate biletele s-au epuizat ieri, astfel ca Steaua va fi sustinuta de 25.000 de suporteri.

Directorul sportiv al Unirii, fostul international Viorel Moldovan a incercat ieri sa linisteasca spiritele inaintea meciului de duminica seara, de la ora 20:30, dupa ce cuplul care manageriaza gruparea ialomiteana, Dan Petrescu - Mihai Stoica este dat ca sigur in Ghencea din vara.

"Dan este foarte multumit de conditiile de la Urziceni si de conditiile in care se lucreaza aici. Se intelege foarte bine cu jucatorii. Despre nu ma pronunt, dar eu stiu ca Dan Petrescu vrea sa ramana la Urziceni si in sezonul viitor, insa in viata se pot intampla multe si poate va pleca in alta parte. Nu cred ca prin ceea ce a aparut se vrea destabilizarea atmosferei la Urziceni”.

REALISM. Despre confruntarea de pe gazon, Moldovan a spus: "Steaua e greu de batut in Ghencea, asa ca noi ne-am multumi si cu un punct, chiar daca ar asta ar insemna sa avem patru puncte dupa patru etape, un bilant nu prea bun. Noi trebuia sa castigam meciurile de acasa cu Otelul si Craiova, pentru ca o infrangere cu Steaua ar fi cam logica. E clar ca stelistii pornesc cu prima sansa, insa am observat ca jucatorii sunt foarte mobilizati sa obtina un rezultat bun. Daca am castiga, ar fi un rezultat extraordinar pentru Unirea”. La randul sau, antrenorul trupei din Urziceni, Dan Petrescu a spus: "Steaua a castigat tot acasa, e cea mai buna echipa, dar asa era si Timisoara si am reusit sa scoatem un rezultat bun, sper sa facem acelasi lucru si in Ghencea”. In tabara ros-albastrilor, noutatile sunt acelea ca Rica Neaga a fost trimis la echipa a doua si va evolua pentru Steaua II in partida cu CS Navodari, iar fundasul nigerian Ifeaniy Emeghara este indisponibil pentru jocul de duminica seara.

PRECAUTIE
"Steaua are jucatori foarte buni, nu poti sa spui ca unul e mai bun decat altul. De la mijloc in sus, orice jucator, mai ales cei trei sud-americani, poate face diferenta. Daca prind o zi buna, sunt greu de oprit”
Dan Petrescu, antrenor Unirea


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.