Mihai Stoica nu uita timpul petrecut in Ghencea, dar duminica se duce acolo pentru puncte. Cu trei zile inaintea derby-ului cu Steaua, fosta sa echipa de suflet, presedintele Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a acordat un interviu in exclusivitate agentiei Mediafax, ocazie cu care „a radiografiat” si intalnirea directa dintre cele doua echipe:

- Cum vedeti meciul cu Steaua? Cat de important este pentru Unirea? Spre exemplu, Dan Petrescu spune ca nu este unul vital.
- E vital pentru Steaua. Noi, pentru a ne indeplini obiectivul, nu suntem obligati sa castigam in Ghencea. Steaua, daca pierde puncte, isi diminueaza considerabil sansele de a ajunge pe CFR Cluj.

- Steaua este pana acum imbatabila pe teren propriu. Are forta Unirea sa produca marea surpriza? Care ar fi atuurile echipei Unirea?
- Noi trebuie sa repetam prestatiile de la Constanta si Timisoara pentru a emite pretentii. Steaua este cea mai valoroasa echipa din Romania, cu individualitati de marca. La capitolul organizare a jocului poate stam mai bine, dar asta nu e suficient pentru a produce o surpriza. Trebuie sa jucam cu o determinare iesita din comun si sa fim ocrotiti de sansa.

- Veti fi pentru prima oara adversar in Ghencea dupa plecarea de la Steaua. Veti avea un sentiment ciudat sa stati in loja rezervata oaspetilor?
- Nu voi sta in loja, ma simt mai bine afara, atmosfera din Ghencea este prea frumoasa.