Sport 14 Martie 2008 02:58
Presedintele echipei din Urziceni a spus ca se teme de Dica si de fazele fixe. „MM” nu crede ca Unirea poate repeta victoriile din toamna anului trecut

Mihai Stoica nu uita timpul petrecut in Ghencea, dar duminica se duce acolo pentru puncte. Cu trei zile inaintea derby-ului cu Steaua, fosta sa echipa de suflet, presedintele Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a acordat un interviu in exclusivitate agentiei Mediafax, ocazie cu care „a radiografiat” si intalnirea directa dintre cele doua echipe:

- Cum vedeti meciul cu Steaua? Cat de important este pentru Unirea? Spre exemplu, Dan Petrescu spune ca nu este unul vital.
- E vital pentru Steaua. Noi, pentru a ne indeplini obiectivul, nu suntem obligati sa castigam in Ghencea. Steaua, daca pierde puncte, isi diminueaza considerabil sansele de a ajunge pe CFR Cluj.

- Steaua este pana acum imbatabila pe teren propriu. Are forta Unirea sa produca marea surpriza? Care ar fi atuurile echipei Unirea?
- Noi trebuie sa repetam prestatiile de la Constanta si Timisoara pentru a emite pretentii. Steaua este cea mai valoroasa echipa din Romania, cu individualitati de marca. La capitolul organizare a jocului poate stam mai bine, dar asta nu e suficient pentru a produce o surpriza. Trebuie sa jucam cu o determinare iesita din comun si sa fim ocrotiti de sansa.

- Veti fi pentru prima oara adversar in Ghencea dupa plecarea de la Steaua. Veti avea un sentiment ciudat sa stati in loja rezervata oaspetilor?
- Nu voi sta in loja, ma simt mai bine afara, atmosfera din Ghencea este prea frumoasa.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.