Sport 14 Martie 2008 02:46
Etapa a xxiii-a a ligii i la fotbal va fi deschisa astazi de partida dintre Gloria Bistrita si Dinamo, ce se va disputa la Reghin de la ora 15. In trecut o astfel de partida, ca si duelurile ardelenilor cu Steaua si Rapid, a ridicat intotdeauna semne de intrebare.

"Cand am jucat cu echipele mari, daca pierdeam, era blat, daca invingeam, ni-i faceam dusmani. si la jocul acesta la fel va fi. Nicicum nu e bine pentru noi, pentru ca suparam pe cineva de fiecare data. Eu ma bucur ca toate meciurile le-am jucat pe teren, ne-am batut pentru fiecare punct. Am avut niste realizari tocmai datorita acestei impartialitati. La Gloria nu se mai fac blaturi", a afirmat antrenorul Gloriei, Ioan Ovidiu Sabau.

Este foarte bine cunoscut faptul ca antrenorul ardelenilor s-a aflat in mai multe randuri in atentia conducatorilor dinamovisti pentru preluarea bancii tehnice a campioanei. "Motul" a declarat ca acest lucru nu il intereseaza pentru ca mai are doi ani de contract cu Gloria si trebuie sa-si faca meseria cat mai bine pentru gruparea care-l plateste.

Dinamo are mare nevoie de victorie pentru a ramane in lupta pentru varful clasamentului. O eventuala infrangere a "cainilor", coroborata cu o victorie a Vasluiului la Galati, ar face ca Dinamo sa piarda pozitia a sasea in clasament, insa Gigi Multescu este hotarat sa obtina primul succes de la revenirea pe banca tehnica a dinamovistilor, dupa ce in etapa precedenta "cainii" nu au reusit decat un egal pe teren propriu in fata Farului. "Mergem hotarati sa invingem, poate mai hotarati ca niciodata. Trebuie sa obtinem victoria si nu avem alternativa. Va fi un meci greu, in tur Bistrita s-a impus la noi acasa, dar acum vom incerca sa ne impunem noi", a spus Multescu.
Partida de la Reghin dintre Gloria si Dinamo va fi condusa de o brigada ce-l are la centru pe Ovidiu Hategan, ajutat la cele doua linii de catre Zoltan Szekely si Iulian Szekely.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.