Sport 13 Martie 2008 06:19
Interul lui Cristi Chivu a capitulat in Liga Campionilor, in ciuda eforturilor facute de roman, care a riscat o recidiva la accidentarea de la umar.

Liverpool a obtinut calificarea in sferturile Ligii Campionilor dupa ce a castigat cu 1-0 mansa secunda a optimilor de finala in fata lui Inter (in tur, englezii au invins cu 2-0). Fundasul roman Cristian Chivu a revenit pe teren dupa accidentarea de la umarul stang si a evoluat pentru Inter pe intreaga durata a meciului, primind un cartonas galben in minutul 85.

In urma acestui rezultat, antrenorul lui Inter, Roberto Mancini, a anuntat ca la finele actualei editii de campionat va demisiona: „Chiar daca mai am patru ani de contract, urmatoarele doua luni si jumatate vor fi ultimele pentru mine la conducerea lui Inter. I-am anuntat pe baieti si au inteles decizia mea”, citeaza Gardianul.

In urma esecul cu Inter, Antrenorul Roberto Mancini a anuntat, marti seara, dupa eliminarea din optimile de finala ale Ligii Campionilor, ca va pleca de la echipa Internazionale Milano la finalul actualului sezon, anunta Romania Libera.

Cristian Chivu a fost integralist pentru Inter, revenind pe teren dupa o perioada in care a fost accidentat la umarul stang. Capitanul Nationalei a riscat chiar o recidiva care ar fi putut sa insemne ratarea lui Euro 2008, insa a terminat meciul cu bine din punct de vedere medical, relateaza Ziua. Din pacate, Chivu, avertizat cu un cartonas galben in minutul 85, a fost spectator la golul lui Torres (minutul 63). Atacantul spaniol a profitat de marcajul larg a lui Chivu, a preluat, s-a intors cu fata la poarta, l-a fentat pe roman si a sutat puternic, la colt, de la marginea careului mare. Liverpool a marcat in superioritate, Burdisso (Inter) fiind eliminat in minutul 50.

Evenimentul Zilei publica lista echipelor calificate. Printre aceste echipe sunt si Fiorentina si Getafe.
Echipa romanului Adrian Mutu, AC Fiorentina s-a calificat intre ultimele opt echipe ale Cupei UEFA, dupa ce a invins la loviturile de departajare, scor 4-2, echipa engleza Everton.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.