Sport 13 Martie 2008 05:06
Omul de afaceri iordanian a reinfiintat echipa Electroputere Craiova, reconfirmind ca George Copos are la dispozitie banii in cont pentru cedarea pachetului majoritar de la Rapid.

Fathi Taher a reconfirmat ieri, la Craiova, ca George Copos are la dispozitie un cont plin cu zeci de milioane de euro in cazul in care se hotaraste sa scape de „farmecul vietii“ de patron la Rapid. Declaratiile omului de afaceri iordanian au venit la o zi dupa ce fostul vicepremier negase vehement existenta acestui cont: „Nu este nimic adevarat, sint numai prostii. Nu mai credeti toate prostiile! Parca ati fi niste copii, cum auziti ceva, cum credeti! Mai multe nu mai comentez in legatura cu acest subiect si despre domnul Taher“. Ieri, Taher a precizat ca oferta pentru preluarea pachetului majoritar de actiuni de la clubul Rapid a ramas valabila. „George Copos are banii in cont. Nu sint 40 de milioane, asa cum s-a vehiculat. Banii sint in cont, daca semneaza, va intra in posesia banilor. Acum totul depinde de el. Duminica voi fi suporterul echipei Rapid in meciul cu Craiova, chiar daca aici voi avea o afacere importanta“, a precizat el .

Fathi Taher a dezvaluit ieri ca a reinfiintat formatia de fotbal Electroputere Craiova care va fi condusa din vara de presedintele Marcel Iancu si antrenata de Marian Bondrea, precizind ca aceasta nu va fi o concurenta a Universitatii Craiova. „Am venit aici pentru ca am reinfiintat echipa de fotbal Electroputere Craiova. Presedintele va fi Marcel Iancu, iar antrenor, din vara, Marian Bondrea. Sa vedem in ce liga vom gasi loc. Nu vreau sa se creada ca Electroputere va fi o concurenta pentru Universitatea. Cred ca Universitatea va ramine echipa de suflet a craiovenilor. As dori o colaborare cu patronul Mititelu si nu cu cei din Bucuresti. Voi tine in continuare cu Rapid, pentru ca Electroputere este o afacere, iar Rapidul este o placere. Cind va juca Electroputere cu Rapid s-ar putea sa fiu implicat la amindoua“, a spus Taher.

Unul dintre artizanii reinfiintarii FC Electroputere este Cornel Mondea, directorul uzinei care va da numele echipei si omul sub conducerea caruia FC Electroputere reusea sa se califice in CUPA UEFA la finalul sezonul ‘91-’92, terminind pe locul trei, inainatea Universitatii Craiova. „Am discutat in cadrul Consiliului de Administratie reinfiintarea echipei de fotbal si s-au trasat sarcini exacte. Domnul Marcel Iancu se va ocupa de reinfiintarea echipei, adica tot ceea ce inseamna acte plus un plan de bataie. Vrem sa luam o echipa in Liga a II-a sau a III-a pe care sa o promovam. In functie de planul domnului Iancu vom stabili toate detaliile, inclusiv bugetul noii echipei“, a declarat ieri Cornel Mondea.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.