Sport 13 Martie 2008 04:57
"Regele" sustine ca are mai multe oferte si ca, din sezonul viitor, va pregati din nou o echipa

Gica Hagi isi prelungeste autoimpusa vacanta, pe care o are din octombrie anul trecut, de cand si-a dat demisia de la Steaua. A scos un dvd cu evolutiile sale magnifice de la echipa nationala, organizeaza competitii pentru copii, filmeaza reclame si se pregateste sa mearga la Euro, unde a fost invitat de FRF sa participe la festivitatea de deschidere, unde UEFA vrea sa stranga fosti mari jucatori ai tuturor participantelor.

"Regele" a anuntat ca va ramane in afara fenomenului pana la vara, cand este decis sa-si reia aventura de antrenor. Una in care deocamdata nu a convins, avand in palmares o Cupa a Turciei, cu Galatasaray, si in rest demisii de la Nationala, de la Bursa, de la Poli Timisoara si de la Steaua.

"De la vara voi reveni in fotbal, pana atunci nu! Pana la vara lucrez la lucrurile mele personale, asa cum am promis, lucruri pe care le-am neglijat o perioada foarte lunga datorita faptului ca am stat foarte mult in fotbal", a dezvaluit ieri Hagi la Pitesti, unde pune la cale o competitie pentru copii, care ii va purta numele. "Regele" sustine ca isi va gasi fara probleme o echipa. "Nu duc lipsa de oferte, dar pana la vara ma voi gandi foarte serios unde voi merge. Voi lua in calcul orice oferta, indiferent de unde ar veni", a promis Hagi. Acesta s-a referit si la lupta pentru titlu din Liga I, apreciind ca CFR Cluj nu si-a adjudecat inca laurii. "Mai au si ei meciuri importante de jucat si vor mai pierde puncte multe in acest campionat. Ar fi bine, ca sa fie atractiv campionatul pana la sfarsit. Cu toate ca au un avantaj foarte mare, titlul nu este jucat", a spus fostul antrenor al Stelei.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.