Sport 12 Martie 2008 05:55
Romånul Mihai Tararache ar putea fi prima victima a legii Sepp Blatter, dupa ce a pus capat carierei unui fotbalist cu un fault dur. Episodul s-a petrecut in repriza secunda a partidei MSV Duisburg – Hansa Rostock (1-1), din Bundesliga.
Mijlocasul roman al lui MSV Duisburg, Mihai Tararache, a distrus genunchiul stang al unui adversar din Bundesliga. Era minutul 56 al meciului Duisburg- Hansa Rostock (1-1) cand Tararache l-a accidentat pe Stefan Beinlich (36 de ani). Acesta este nevoit astfel sa isi puna ghetele in cui. “Este clar. Beinlich nu va mai putea juca niciodata fotbal pentru Hansa si nici în Bundesliga. Mihai Tararache, de la Duisburg, i-a distrus genunchiul stâng printr-un fault dur“, a notat cotidianul Bild într-un articol intitulat „Beinlich nu va mai juca niciodata fotbal“. Mijlocasul, fost international german, spune ca nu poate dormi noaptea. „Meniscul extern este rupt la fel ca si o bucata mare din cartilaj. Nici macar nu mai pot sa inchid ochii noaptea din cauza durerii“, a declarat Beinlich, care a fost operat, luni, la o clinica din Berlin. Medicul clubului Hansa, Fr
ank Bartel, a explicat ca vârsta jucatorului face imposibila revenirea lui pe teren: „Avea sânge în genunchi, dar cel mai grav este distrugerea cartilajului. Daca avea 20 de ani, ar fi avut sanse sa se recupereze, dar la 36, este mult mai greu. Este aproape imposibil ca Beinlich sa mai poata juca fotbal „. Antrenorul echipei din Rostock, Frank Pagelsdorf, a fost socat de diagnosticul medicilor. „Îmi pare extrem de rau. Beinlich era un jucator foarte important pentru echipa noastra neexperimentata“, a spus Pagelsdorf. La randul lui, Beinlich s-a declarat multumit de faptul ca a mai avut ocazia sa joace o data fotbal impotriva lui Duisburg.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.