Sport 12 Martie 2008 01:44
Antrenorul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca gruparea banateana Poli Stiinta Timisoara este una mai de temut in cadrul luptei din fruntea clasamentului decat echipele din Capitala.

"Dintre Steaua si Rapid, cel mai mult ma tem de Timisoara. Poli a avut o prestatie exceptionala cu echipele din fata, asta e realitatea. Ne-au batut si pe noi, si pe Rapid, si pe Steaua. Sa vedem ce face cu Dinamo", a spus Andone.

Antrenorul clujenilor nu considera deloc linistitoare diferenta inscrisa acum in ierarhia Ligii I intre liderul CFR si urmaritoarele Steaua si Rapid. "Opt puncte nu sunt multe. Avem trei meciuri intr-o saptamana, sunt noua puncte in joc. Celelalte echipe pot face noua puncte, noi niciunul, si suntem sub ele", a completat oficialul echipei ardelene.

CFR Cluj se va deplasa sambata pe terenul formatiei Ceahlaul Piatra Neamt in vederea mentinerii decalajului de opt puncte ce-i confera statutul de lider incontestabil.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.