Sport 12 Martie 2008 01:21
Paul Codrea este satisfacut ca accidentarea suferita la genunchi nu este grava si spune ca de vineri isi va relua antrenamentele

Cinci minute a apucat sa joace Paul Codrea in meciul din Serie A, de duminica, dintre Siena si Fiorentina, si asta din cauza unei accidentari suferite la genunchiul stang. Mijlocasul nationalei era luni seara la sala de forta, dar a acceptat sa vorbeasca pentru "Adevarul" despre situatia sa.

Adevarul: - Paul, cum te mai simti?
Paul Codrea: - Acum, mult mai bine. Sperietura a fost destul de mare. M-a durut foarte tare genunchiul imediat dupa accidentare. Dar azi am facut o rezonanta, un RMN, si am aflat ca nu este vorba de o accidentare grava, chiar deloc. Din fericire, ligamentele nu sunt afectate, doar cele colaterale au fost atinse.

- Tu ai mai avut probleme cu ligamentele, nu?
- Da, dar la celalalt genunchi, la dreptul. Nu va faceti probleme. Revin in doua-trei saptamani.

- Cum va decurge recuperarea?
- Pai, fac exercitii la sala de forta, laser, plus alte diverse terapii. Probabil, de vineri voi relua alergarile usoare, apoi, treptat, ma voi antrena din nou.

- Este o veste buna pentru noi. Dupa accidentarile lui Mutu si Chivu, pe lista ai aparut si tu…
- Important este ca la Euro sa fim toti in forma. Chivu, din ce am observat, a si revenit, Mutu o va face si el destul de repede. Apropo, accidentarea mea este asemanatoare cu a lui.

- Ai vorbit cu cei doi la telefon?
- Nu, speram sa ma vad cu Adi (n.r. - Mutu) la meciul de duminica, dar el nu a mai facut deplasarea. Dar de vorbit la telefon nu am facut-o nici cu Mutu, nici cu Chivu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.