* Dinamovistii au inscris exact atatea goluri cate aveau nevoie pentru a termina turul pe locul doi, invingand pe FC Arges cu 4-0 * Antrenorul pitestean Ioan Moldovan si-a anuntat plecarea de la echipa dupa meciul de miercuri din Cupa Romaniei
Dinamo Bucuresti si-a asigurat o iarna linistita, invingand cu scorul de 4-0 pe FC Arges. Jucatorii pitesteni au venit in Stefan cel Mare doar pentru a asista la reusitele gazdelor, parand doar umbra echipei care punea mari probleme in Giulesti acum doua saptamani. Elevii lui Ioan Moldovan nu au emis nici o pretentie in fata campionilor si se pot considera multumiti ca scorul nu a fost mai aspru. Dupa trei ocazii uriase de gol, Grigorie a deschis scorul in minutul 33.
Noua minute mai tarziu, acelasi Grigorie a dejucat o iesire aiurea la ofsaid a argesenilor si a inscris nestingherit cu o scarita peste portarul Coman. In repriza secunda, Claudiu Niculescu si acelasi Grigorie au mai marcat cate o data, reusind sa duca pe Dinamo pe locul doi al clasamentului la egalitate de puncte cu Rapid, National si Farul. Suparati de reprezentatia penibila a favoritilor, cei 20 de suporteri pitesteni, prezenti la meci, au cerut demisia antrenorului Moldovan. In ciuda scorului concludent, antrenorul Ioan Andone a spus ca elevii sai nu s-au concentrat suficient in atac.
"Am sperat sa terminam turul campionatului pe locul doi. Este normal, pentru ca jocul a fost bun in acest final de tur, dar locul 1 ar fi fost mai bun decat locul doi. Pana la urma este bine totusi pentru ca actuala pozitie din clasament ne ajuta la indeplinirea obiectivului, si anume acela de a ne califica in cupele europene. Astazi am facut o partida buna, dar din pacate ne-a lipsit concentrarea in fata portii. Stefan Grigorie a facut un joc exceptional si daca era putin mai atent puteam face astazi scorul campionatului. De partea cealalta, meciul din Stefan cel Mare a fost ultimul meci de campionat pe banca tehnica a lui FC Arges pentru antrenorul Ion Moldovan, care si-a anuntat plecarea dupa partida din Cupa, de miercuri.

"Este un rezultat destul de usturator. Sansa noastra a fost in aceasta seara portarul Dani Coman, care a demonstrat inca o data ca este cel mai bun pe postul sau din tara. Ma asteptam la o evolutie mai buna, speram sa reeditam evolutia din Giulesti, dar Dinamo ne-a surprins. Scandarile cu demisia ale suporterilor au inceput sa devina un laitmotiv, dar eu spun ca nu vor mai avea mult de strigat. Meciul din Cupa poate deveni ultimul meu meci la Pitesti. Eu am discutat deja cu conducerea, mai ramane sa punem la punct ultimele detalii dupa meciul din Cupa Romaniei", a spus "Comisarul".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.