Sport 11 Martie 2008 05:27
Ultimele declaratii ale lui Gigi Becali au bagat raca intre straini si autohtoni

Chiar daca ros-albastrii au batut liderul CFR, reusind apoi sa castige si la Tg. Jiu, calmul nu domneste in Ghencea, acolo unde Gigi Becali face tot posibilul pentru ca jucatorii sai sa nu aiba parte de liniste. Dupa ce i-a luat in brate pe sud-americani, la o saptamana dupa ce ii facuse praf pe N. Dica si D. Goian, Gigi Becali l-a pus la zid si pe Lacatus, intr-un preambul al evenimentelor care s-au petrecut si in cazul lui Hagi.

Dupa ce Gigi Becali, in urma partidei castigate cu CFR, i-a ridicat in slavi pe sud-americanii sai, Mendoza, Pepe si Dayro, acest lucru nu a fost trecut prea usor cu vederea de romanii echipei. Mai multi fotbalisti i s-au plans lui Lacatus de tratamentul preferential de care se bucura sud-americanii, spunand ca ei isi fac treaba la echipa de ani buni de zile si nu au auzit niciodata cuvinte de lauda din partea patronului. Reactia lui Lacatus nu a intarziat sa apara, el declarand la conferinta de presa de dinaintea partidei cu Pandurii: "Se vorbeste prea mult de jucatorii straini si ii omitem pe cei romani. Se vorbeste prea mult de Zapata, de Mendoza, eu stiu ca ei sunt foarte atractivi, dar acest lucru poate dauna vestiarului. Pentru noi, toti jucatorii sunt de aceeasi valoare si intotdeauna vor juca cei mai buni", a incercat Lacatus sa detensioneze situatia. Surse din cadrul clubului sustin insa ca declaratia "Fiarei" a fost motivata si de unele conflicte aparute la antrenamente, acolo unde nemultumitii Neaga, Val. Badea, P. Marin si I. Rada au avut contre cu sud-americanii, unele intrari ale romanilor generand imbranceli si injuraturi intre elevii lui Lacatus, numai interventia antrenorului ros-albastrilor calmand spiritele!

Acum, in urma partidei de la Tg. Jiu, Gigi Becali a iesit la rampa din nou, acuzand jocul slab al echipei sale, lovind si in Lacatus, caruia i-a reprosat ca l-a introdus pe Radoi la mijlocul terenului, si nu fundas, asa cum doreste el. Insa ceea ce nu stie finantatorul Stelei este ca, imediat dupa partida, unii dintre romanii din lotul lui Lacatus s-au intrebat de ce acum Gigi Becali nu-i cearta pe sud-americanii atat de laudati dupa partida cu CFR! Conflictul mocnit dintre jucatorii autohtoni si cei straini s-ar putea simti si pe terenul de joc, acolo unde, de exemplu, Mendoza incearca, cu predilectie, sa-i paseze lui Dayro. Ajungand si la urechile lui acest lucru, Gigi Becali a mai incercat sa mai linisteasca apele, declarand ca absenta lui Dica a fost esentiala. "Dica este cel mai bun jucator al Stelei, este liantul echipei. Nu joaca Dica, nu joaca nici echipa! El este ca o rotita la o masinarie. Daca s-a stricat piesa, s-a stricat jucaria!", a spus Gigi Becali.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.