Sport 11 Martie 2008 23:35
Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, ca nu este ingrijorat de greselile de arbitraj din Liga I, pentru ca acestea sunt erori omenesti, nu intentionate. "Nu ma ingrijoreaza absolut deloc greselile de arbitraj din Liga I.
Astea de la noi nici nu se compara cu cele din alte tari, ca in Anglia de exemplu. Nu ma ingijoreaza deloc, numai la noi este nebuneala asta. In loc sa ne uitam cum jucam, ne uitam sa vedem daca a gresit sau nu arbitrul. Astea sunt greseli normale. S-a vazut ca nu a fost nimic voit. Sa ne uitam ce greseli fac jucatorii, din 36 de pase pe meci numai 14 sunt utilizabile, atunci ce sa mai zicem?", a spus Sandu.

Oficialul FRF considera ca este posibil ca formatia CFR Cluj sa fi fost mai protejata din punct de vedere al arbitrajului, dar sustine ca si impotriva liderului clasamentului s-a gresit. "Lupta pentru locurile 1 si 2 nu este influentata. Astea sunt greseli care se intampla. Astazi a gresit pentru Cluj, maine a gresit pentru Steaua, Rapid, Bistrita sau Mioveni. Deci nu sunt greseli numai in favoarea unei echipe. Toata lumea spune ca a fost mai protejata echipa CFR Cluj. E posibil. Dar s-a gresit si in favoarea Clujului, si in defavoarea Clujului. Nu sunt ingrijorat pentru ca nu se vede o tendinta de a favoriza o echipa in defavoarea celeilalte. Asta e marele castig al arbitrajului in anul asta", a adaugat presedintele federatiei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.