Sport 11 Martie 2008 23:22
Arbitra Teodora Albon a anuntat ca il va actiona in instanta pe antrenorul lui FC Brasov, dupa ce acesta a jignit-o grav chiar de Ziua Femeii
Albon a depus deja o plangere impotriva tehnicianului, dar si a presedintelui Dinu Gehorghe, la Comisia de disciplina a FRF, iar pe Razvan Lucescu intentioneaza sa-l cheme si in instanta, dupa ce acestia au jignit-o la meciul de sambata dintre Dinamo II si FC Brasov, din Liga a II-a, partida castigata de bucuresteni cu 2-1.

"Nu mi s-a intamplat sa fiu jignita in asemenea hal niciodata. Am depus un memoriu azi de dimineata la Comisia de Disciplina impotriva domnilor Razvan Lucescu si Dinu Gheorghe. Intentionez sa-l dau in judecata pe cale civila doar pe Razvan Lucescu pentru insulte. Nu m-a sunat nimeni din partea celor de la FC Brasov si probabil ca dansii nici nu regreta incidentul. Nu cred ca regreta cele declarate", a spus Albon, care si-a reprosat faptul ca nu a acordat o lovitura de la 11 metri pentru brasoveni in meciul de sambata cu Dinamo II. Scandalul s-a pornit la finalul partidei, cand Razvan Lucescu si Dinu Gheorghe i-au adresat cuvinte greve, precum "javra ordinara", "vagaboanda" si "nesimtita", iar antrenorul a si injurat-o. Duminica seara, la Realitatea TV, Lucescu jr. si-a cerut partial scuze.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.