Sport 11 Martie 2008 22:55
Un presupus suporter al echipei CFR Cluj l-a amenintat cu moartea pe Gigi Becali, patronul Stelei, si a anuntat ca suporterii ardelenilor strang 50.000 de dolari pentru asasinarea patronului stelist.

Gigi Becali a primit amenintarea cu moartea prin intermediul blogului jurnalistului Catalin Tolontan de la Gazeta Sporturilor. 50.000 de dolari este suma pe care userul numit "Cfrujeanul" a anuntat ca o pune la bataie pentru eventualul calau al lui Becali.

Ca raspuns, Gigi Becali a anuntat ca in testamentul sau a scris ca moartea trebuie sa ii fie razbunata. "Galeria de la Cluj si Paszkany ma ameninta cu moartea. Dar sa stie ca eu am lasat testament si, daca mor eu, mor si ei, cu Paszkany in frunte. Sa stie Paszkany si cu fanaticii lor!", a spus Becali.

Si presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a comentat situatia. "In momentul in care cineva i-a facut o amenintare scrisa, e deranj mare! SRI-ul, Politia, Jandarmeria, daca il descopera e imediat arestat! In America, pentru asa ceva, il descopera si in gaura de sarpe. asta este terorism! Un om care face o amenintare scrisa si cere 50.000 de dolari este dispus sa faca acest lucru. Nebuni pe lumea asta sunt cu miile", a spus Dragomir la Radio InfoPro.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.