Sport 11 Martie 2008 10:24
Amenintare socanta la adresa patronului Stelei, Gigi Becali, pe blogul jurnalistului Catalin Tolontan de la Gazeta Sporturilor.

Un presupus suporter al liderului din clasamentul Ligii intai la fotbal, CFR Cluj, l-a amenintat cu moartea pe Becali si a anuntat ca suporterii ardelenilor strang 50.000 de dolari pentru asasinarea patronului stelist.

Gigi Becali ar putea fi tinta unui asasinat. Presedintele Partidului Noua Generatie si patronul Stelei a fost amenintat de un presupus suporter al clujenilor de la CFR, care sustine ca suporterii liderului ii pregatesc un atentat. 50.000 de dolari este suma pe care userul numit Cfrujeanul a anuntat ca o pune la bataie pentru eventualul calau al lui Becali.

In scurt timp vom avea 50.000 de dolari stransi si ii vom pune ca recompensa pentru cine-i va grabi sfarsitul lui Becali. Becali trebuie sa moara. - este mesajul socant postat pe blogul lui Catalin Tolontan. Textul apare printre alte comentarii pe marginea articolului lui Tolontan din 6 martie, "Erou trimis la rubrica meteo". Jurnalistul comenta marginalizarea jucatorului de la Gloria Buzau, considerata satelit al echipei din Ghencea, care a inscris impotriva Stelei in meciul din campionat.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.