Sport 10 Martie 2008 23:48
Delegatia Romaniei de la CM Indoor de la Valencia astepta ieri dupa amiaza intrarea in concurs a Lilianei Popescu (foto) si a Angelei Morosanu, care sa aduca macar o medalie pentru atletismul romanesc.
La ora transmiterii acestei corespondente, delegatia Romaniei de la mondialele de atletism indoor desfasurate in "Palau Velodrom Lluis Puig", din Valencia, spera sa-si realizeze obiectivul propus: o medialie, indiferent de culoarea ei. O tentativa rezonabila, daca e sa luam in calcul cursa inteligenta pe care a facut-o sambata Liliana Popescu, la 1500m. Craioveanca a sosit a doua in seria a treia, dupa rusoaica Yulia Fomenko (4:05,94), fiind cronometrata in 4:06,68, si si-a asigurat cu usurinta prezenta in finala de aseara. Cel putin conform calculelor hartiei, principalele adversare se anunta cele doua atlete din Rusia, alaturi de Fomenko, Yulia Soboleva, cu 3:58,05 alergati in acest sezon, si Maryam Yusuf Jalam, din Brunei, care a castigat prima serie din calificari (4:07,43). Iar eleva antrenorului Doru Rosca a reusit sa faca un record personal (4:03,33) chiar la nationalele indoor de anul acesta, desfasurate pe o pista nu tocmai propice performantelor!


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.