Sport 10 Martie 2008 23:45
Presedintele Consiliului de Administratie al Griro SA, Fathi Taher, intentioneaza sa cumpere peste 51 la suta din actiunile FC Rapid, el recunoscand din nou, oficial, intentia sa de a prelua clubul giulestean.
Taher a explicat ca in momentul de fata nu negociaza cu George Copos, ci doar discuta preluarea clubului giulestean. "Sunt discutii. Noi vrem sa ne implicam la Rapid, dar nu am facut o oferta concreta pentru preluarea clubului. Nu avem un termen de finalizare a discutilor. Noi stim din ce a spus mai inainte ca vrea sa vanda si noi am zis ca vrem. Asa ca acum asteptam sa vedem cum evolueaza lucrurile. Nu stiu daca vrea sa vanda sau nu, parerea mea este insa ca vrea sa faca ceva", a adaugat Fathi Taher.

Actionarul majoritar al companiei Griro SA a spus ca va fi prezent in tribuna la meciul cu Poli Timisoara, care a avut loc aseara. "Ma intalnesc cu domnul Copos la meci. Trebuie sa merg si eu acolo sa vad si eu Rapidul, daca tot exista discutiile astea", a spus omul de afaceri. Intrebat daca nu se teme ca va fi contestat pe Stadionul Giulesti de suporterii rapidisti din cauza prieteniei cu finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, Fathi Taher a raspuns: "Nu cred ca suporterii vor avea o reactie negativa la adresa mea.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.