Sport 8 Martie 2008 03:20
Lucian Bute s-a intors in Romania asa cum face dupa fiecare victorie importanta. De data aceasta el si-a aparat cu succes titlul mondial si desi toata lumea asteapta de la el unificarea tuturor centurilor, “Mister KO” nu se grabeste.
"Sunt foarte fericit ca titlul a ramas la mine, asa cum am promis. Au fost doua meciuri diferite, in al doilea (n.r. - cel cu William Joppy, in care si-a aparat titlul mondial) presiunea a fost mai mare, dar m-am pregatit bine si totul mi-a iesit asa cum mi-am dorit. De acum este mai greu, pentru ca toti vor sa boxeze cu mine fiind campion mondial. Urmatorul meci va fi probabil la finalul lunii mai.

Exista mai multe variante de adversari, dar nu am semnat inca nimic. In toamna va fi meciul cu challenger-ul la titlu. Am 28 de ani, sunt tanar, nu ma grabesc sa unific centurile. Imi trebuie experienta, multe meciuri la profesionism, nu am niciun motiv sa ma grabesc, dar cu siguranta voi ajunge si acolo", spune, foarte matur, Bute, romanul fiind in acest moment cel mai bun pugilist al nostru si vedeta clubului canadian Interbox.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.