Sport 8 Martie 2008 02:25
Echipa lui Cosmin Contra continua sa uimeasca in Cupa UEFA. In prima mansa din optimile de finala, Getafe a invins in deplasare pe Benfica, scor 2-1, si a devenit favorita pentru calificarea in sferturi.
Contra a fost integralist la Getafe, ca si Lazlo Sepsi la Benfica. Lusitanii au jucat in inferioritate numerica aproape tot meciul, Cardozo fiind eliminat inca din minutul 9. Initial folosit pe postul sau obisnuit, fundas stanga, Sepsi a trecut din acel moment la inchidere, avand o evolutie apreciata de presa portugheza. “Sepsi este unul dintre elementele pozitive ale echipei si merita mai mult. El a dovedit ca are valoare si, chiar daca a venit de curand timp la Benfica, s-a adaptat rapid. Sepsi a fost unul dintre cei mai utili jucatori ai echipei, chiar daca in prima parte a fost mai sters. A avut si doua sanse bune de gol”, a notat publicatia Correio da Manha.


Si Fiorentina, fara Adrian Mutu, accidentat, este aproape de sferturi dupa 2-0 pe teren propriu cu Everton. Atacantul roman a comentat partida pentru Kanal D, declarand cu aceasta ocazie ca a inceput deja alergarile usoare, dar ca nu va putea juca nici in returul cu Everton, de la 12 martie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.