Domnule Multescu, emotii inaintea primului meci ?
Emotii am mereu, si inainte de primul meci, de al doilea, de al treilea... mai ales ca este redebutul meu pe banca lui Dinamo. Sant emotiile unui artist inainte sa urce pe scena.
Jucati impotriva unui fost coleg, Ion Marin, care a anuntat ca nu vrea sa plece cu mana goala din Stefan cel Mare...

Noi suntem prieteni de 30 de ani, discutam mereu, dar in ultima saptamana nu ne-a mai auzit. Oricum, eu am mai multe probleme decat el, Farul a batut etapa trecuta la Ceahlaul si vine mai linistit acum in Stefan cel Mare. Dar Ion Marin nu va pleca fara nimic de la noi, ii voi da o sampanie, un buchet de flori.

”Nu antrenez handbalisti”
Ati avut timp sa va acomodati cu jucatorii ?
Pai ce, eu antrenez la handbal? Suntem toti profesionisti si stim ce avem de facut. Nu e nevoie de perioada de acomodare. Eu sunt aici sa ii ajut pe ei sa castige meciuri, glorie si bani, iar ei trebuie sa isi faca treaba.

V-a impresionat vreun jucator la antrenamente ?
Nu, eu de obicei nu remarc jucatorii, aici este joc de echipa.
Patronul Farului a spus ca s-a obisnuit ca meciurile cu Dinamo sa fie unele cu cantec...
Domnul Bosanceanu probabil incearca sa puna presiune pe arbitraj. Oricum, mie imi place muzica buna, important e sa fie asa si duminica seara.

Fara Stoican si Margaritescu
Gigi Multescu i-a bagat ieri dupa-amiaza pe dinamovisti in cantonamentul de la Saftica, acolo unde, dupa ultimele antrenamente de astazi, va decide daca va folosi impotriva Farului un sistem cu trei atacanti, asa cum isi doreste el, sau va continua sa joace doar cu doua varfuri, asa cum alb-rosii evoluau sub comanda cuplului Dinu - Talnar. Flaviu Stoican nu a fost nici macar retinut in lot, pentru a doua oara, dupa ce a fost lasat pe afara si inaintea ultimei partide de campionat, cea cu Dacia, de la Mioveni. De asemenea, Margaritescu, suspendat dupa cartonasul rosu primit in partida de Cupa cu argesenii, nu va putea juca duminica seara.