Sport 7 Martie 2008 04:40
Antrenorul gruparii din Gruia, Ioan Andone, a spus ieri ca jucatorii sai au trecut peste infrangerea suferita in fata Stelei si ca meciul cu formatia bunului sau prieten, Fane Stoica, va demonstra acest lucru.
Tehnicianul liderului la zi al Ligii 1 nu gaseste nimic anormal in faptul ca finantatorul Stelei, Gigi Becali, a fost in cantonamentul formatiei lui Stefan Stoica. “In meciul cu noi, Gloria va avea probabil pe teren cinci fotbalisti de la Steaua, iar daca Litu si Tudose nu ar fi fost suspendati, ar fi fost sapte. Nu e insa nici o problema ca Gigi Becali a fost sa-si vada jucatorii pentru ca, spre exemplu, si eu pot sa merg la Galati sa vorbesc cu Deac inaintea nu stiu carui meci. Interesul lui Gigi este ca oamenii lui sa joace bine”, a spus ieri Andone.

OPTIMIST. Cat priveste jocul echipei sale, “Falcosul” a mentionat: “Nu e nici o criza la CFR si nu vom aluneca pe tobogan! Jocul nostru este in crestere fata de cum am inceput partea a doua a sezonului. Trebuie sa mai muncim insa ca sa ajungem la ca-litatea jocului si tempoul din toamna, dar, cu siguranta vom fi mai buni cu Gloria Buzau decat am fost in meciul cu Steaua”. Andone crede ca cele doua penalty-uri ce i-au fost refuzate CFR-ului in meciul cu trupa lui Marius Lacatus si faptul ca Gloria Buzau este perceputa ca a doua echipa a gruparii din Ghencea, fiind numita Steaua II sau Steluta, i-a motivat odata in plus pe elevii sai: “Ei vor cauta sa-si ia revansa dupa ce li s-a intamplat in Ghencea”. Meciul dintre CFR si Gloria Buzau va fi condus la centru de Laurentiu Dansa, care va fi ajutat la cele doua tuse de asistentii Ovidiu Maier si Mircea Toderici.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.