Pentru ros-albastri partida castigata cu CFR le-a dat aripi si vor sa reduca acum avansul de 8 puncte la unul de doar 5 puncte. „Este crucial meciul cu Pandurii. Jucam cu titlul pe masa. Eu le-am spus jucatorilor ca trebuie sa ne concentram si sa castigam aceasta partida. Victoria este necesara.

Daca pierdem puncte acum putem sa spunem adio titlului, diferenta devenind mult prea mare. Nu am avea cum sa-i ajungem pe clujeni”, a spus Marius Lacatus. Patronul Stelei, Gigi Becali, isi pune toate sperantele in aceasta dubla. Gigi spera ca prietenul sau Condescu sa nu-i insele asteptarile, mai ales ca echipa acestuia, Pandurii, este oricum in degringolada. „Condescu este prietenul meu.

Nu cred ca ne vom impiedica de Pandurii. Daca nu castigam, iar Gloria Buzau nu incurca CFR, atunci suntem terminati. Putem sa ne luam adio de la titlu. Nu voi mai iesi din casa o saptamana, iar de fotbal nu voi mai vorbi pana la finalul sezonului”, a amenintat Gigi. „La Buzau vreau ca Fane Stoica sa-i bage in teren pe cei 7 stelisti de acolo. Ei nu ma vor trada. Daca vor la Steaua, sa incurce pe CFR. Nu ma intereseaza prietenia dintre Andone si Fane Stoica”, a precizat Becali. Acesta isi joaca ultimul as din maneca pe doua echipe, Pandurii si Gloria. Prima este decimata de scandaluri si demisii, iar a doua este total aservita intereselor Stelei.