Sport 5 Martie 2008 02:36
Nemultumiti ca a refuzat sa se implice mai mult in pregatirea lui Dinamo si in asistarea echipei de pe banca, sefii din "Groapa" l-au numit ieri antrenor pe Gigi Multescu

Dinamo si-a instalat ieri al patrulea antrenor in acest campionat, pe Gigi Multescu. Daca la precedentele schimbari de tehnician sefii din "Groapa" au fost mai fermi, "a plecat Rednic, a venit Zenga", de aceasta data s-a optat pentru "completare". Adica Dinu si Talnar raman la club, primul revenind la atributiile incerte de administrator delegat, dupa ce a refuzat sa stea pe banca echipei si sa se implice cu adevarat in pregatirea ei, iar al doilea ca secund al lui Multescu. In ceea ce-l priveste pe noul venit, acesta nu a ascuns niciodata ca isi doreste sa antreneze pe Dinamo, echipa la care a cunoscut consacrarea si ca jucator, plus ca in mod sigur este o solutie mai inspirata decat tandemul trecut pe linie moarta.

Presedintele Badea si-a deschis discursul de ieri cu o aluzie la neimplicarea suficienta a lui Cornel Dinu. "Am apreciat ca este necesara o intarire a staff-ului tehnic direct implicat in pregatirea nemijlocita, in selectia si in pregatirea jocurilor, in responsabilitatea rezultatelor echipei. Am optat in unanimitate pentru domnul Multescu, cunoscandu-i si prezentand Consiliului de Administratie si cariera de jucator, si cariera de antrenor, si obiectivele pe care Dinamo le are pentru aceasta editie de campionat si perioada urmatoare". "E o satisfactie, o bucurie deosebita, o ocazie care nu ti se ofera oricand. Ma bucur ca am revenit acasa, in situatia in care Dinamo are nevoie de mine si eu de Dinamo", a spus si Gigi Multescu. Acesta a parut stingherit de prezenta fostului sau coechipier, insa a vorbit diplomatic.

"S-a constituit o formatie completa, nu a fost nimeni dat la o parte. Intre mine, Cornel Dinu si Cornel Talnar sunt relatii de mai bine de 25 de ani, relatii foarte bune, am colaborat foarte bine si in primul mandat, cand i-am fost secund lui Dinu", a comentat Multescu. Desi a parut usurat de faptul ca i s-a luat responsabilitatea antrenorului de pe umeri, si Dinu a fost de aceeasi parere, ca se va conlucra.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.