Sport 4 Martie 2008 01:55
Joaquim Teixteira este primul antrenor din Liga I demis in acest an. Presedintele Consiliului de Administratie al formatiei Pandurii Tg. Jiu, Marin Condescu, a anuntat ca decizia a fost luata in urma rezultatelor nesatisfacatoare ale echipei in cele trei meciuri oficiale disputate in 2008.
Pandurii, care ocupa in prezent ultima pozitie in Liga I, a pierdut cu Poli Timisoara si U Craiova in campionat si a fost eliminata din Cupa Romaniei – Timisoreana de catre Gloria Buzau. "Au fost o serie de analize si am ajuns la concluzia ca in aceleasi conditii de respect in care ne-am cunoscut ne si despartim acum. sanse inca mai sunt pentru echipa de a se salva si de aceea am ajuns la aceasta concluzie. Nu avem in acest moment o solutie pentru postul de antrenor principal", a precizat Condescu. "Eu cred in salvarea de la retrogradare. Clasamentul depinde de meciurile directe si se pot salva si echipele cu puncte putine. E rau ca am luat bataie, dar nu trebuie sa ne punem cenusa in cap. Trebuie sa fim langa echipa atat cat sunt sanse, si acum mai sunt inca sanse. Daca ne apucam sa disperam si sa spunem ca s-a terminat, nu ajungem nicaieri. Oamenii la necaz se aduna si tot la necaz ne formam diferite superstitii care nu-si au acoperire", crede Condescu.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.