Sport 3 Martie 2008 02:34
Antrenorul din Giulesti anuntase inaintea meciului de ieri de la Galati ca va demisiona daca Rapid va pierde sau daca nu mai este dorit de jucatori
Jocul la doua capete al "Puriului" i-a adus acestuia castig de cauza. Rapid a castigat in fata Otelului, cu 1-0, si ramane in lupta pentru titlu sau pentru locul doi, calificant in preliminariile Ligii Campionilor. In plus, jucatorii l-au anuntat vineri seara, dupa masa comuna aranjata special pentru ei de conducerea clubului si de la care antrenorul a absentat strategic, ca nu isi doresc despartirea! Totusi, la Galati, unii dintre fotbalisti au repetat evolutiile slabe din meciurile pierdute cu "U" Cluj si Unirea Urziceni, la finalul carora s-a speculat ca antrenorul este "lucrat" de elevii sai! Rednic continua, dar partida de duminica, din Giulesti, cu "Poli" Timisoara, este pentru el, de asemenea, capitala.

Omul care l-a salvat pe Rednic la Galati se numeste Dani Coman. Portarul rapidist a avut cateva interventii mai mult decat importante, totul culminand cu reflexul din prelungirile meciului, cand a respins incredibil, in corner, mingea sutata de Szekely! De altfel, Coman a fost cel mai bun om al giulestenilor si in infrangerile cu "U" Cluj si Unirea Urziceni, in ciuda faptului ca si el a refuzat sa preia banderola de capitan dupa schimbarile lui Maftei si Pancu. Un alt salvator al "Puriului" a fost Boya - un strain! -, cel care a marcat dupa o pasa subtila a lui Pancu, doar rezerva la Galati (a intrat dupa pauza; Buga a fost si el rezerva, bifand doar minutele de prelungiri)! Altfel, Rapid a suferit mult la Galati, gazdele avand cele mai importante ocazii de gol, inclusiv in momentele in care jucau cu unul si, mai apoi, cu doi oameni mai putin pe teren (au fost eliminati Brujan - minutul 79 si G. Paraschiv - minutul 83).


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.