Ziaristii clujeni cer scuze publice de la conducerea CFR Cluj * Principalul suspect, Mircea Cenean, a participat la... derbiul Steaua - Dinamo

Scandalul pricinuit de incidentele petrecute sambata, la Cluj-Napoca, cand 30 de fani ai divizionarei B Universitatea i-au batut pe sapte fotbalisti si un maseur al rivalei, a degenerat, ieri, in declaratii polemice ale conducerii studentilor la adresa presedintelui CFR Cluj, Iuliu Muresan.

Dupa ce au cerut, din nou scuze, feroviarilor, printr-un comunicat remis presei, Zoltan Iasko, presedintele universitarilor, il acuza dur pe Muresan de incompetenta si declaratii ostile la adresa gruparii studentesti: "Domnul Muresan da dovada de o clara incompetenta in conducerea echipei sale, prin expunerea cu ostentatie a jucatorilor. Ne pare sincer rau de fotbalistii CFR care au suferit sambata leziuni, dar se pare ca domnul Muresan a cautat-o cu lumanarea. Intr-o perioada tensionata intre cele doua cluburi, situatie generata tot de declaratiile de acum cateva saptamani ale domnului Muresan (n.r. - acesta a catalogat clubul "U" ca "grupare de nomenklaturisti"), presedintele feroviar continua sa incite si sa-si expuna echipa.

De o buna perioada de timp, echipa din Gruia ia masa la terasa-restaurant CS Universitatea si isi desfasoara cantonamentul vizavi de stadionul "Ion Moina". In plus, ca o dovada de incompetenta in conducere, domnul Muresan trimite echipa sa la meciurile Universitatii, cand stie bine ca galeria de pe "Ion Moina" nu o primeste cu bratele deschise si, mai mult, le face un asemenea program dupa meci incat le faciliteaza jucatorilor feroviari intalnirea cu suporterii Universitatii. Ati auzit ca Steaua sa stea in cantonament langa stadionul din "Stefan cel Mare", ori ca Inter sa stea langa cantonamentul lui Milan?

Domnul Muresan ar trebui sa nu ne dea noua lectii, caci suntem oameni de fotbal. Dansul, acum trei ani, statea pe scari in fata la Federatie si eu ori Nelutu Sabau sau Nae Manea i-am facilitat accesul. Acum, dl. Muresan da sfaturi Federatiei, antrenorului nationalei si absolut tuturor oamenilor de tinuta din Cluj", se arata in comunicatul remis presei.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.