Sport 3 Martie 2008 00:59
Trei suporteri ai echipei CFR Cluj au fost batuti, sambata seara, de cativa suporteri stelisti, in momentul in care au fost prinsi incercand sa cumpere 20 de bilete la negru pentru meciul de aseara.
Cum biletele se epuizasera deja pentru meciul Steaua - CFR Cluj, bisnitarii au profitat de ocazie pentru a vinde tichetele la suprapret. Un bilet la peluze ajunsese de la 5 RON la 50 RON, iar unul la tribuna a doua costa aproape 100 RON.

Un astfel de bisnitar a fost abordat de cei trei suporteri clujeni, care au fost insa reperati de stelistii din preajma stadionului din cauza accentului. Ultrasii stelisti i-au batut pe cei trei amatori de bilete, furia lor indreptandu-se si asupra bisnitarului care a fost dispus sa le vanda clujenilor bilete la negru. Presedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argaseala, a mentionat ca nu stie de existenta vreunui conflict petrecut sambata in fata stadionului. „Daca a fost ceva, desi nu am cunostinta de acest lucru, a fost o intamplare”, a spus oficialul.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.