Sport 1 Martie 2008 03:01
Presedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, a declarat ca echipa antrenata acum de Cornel Talnar si Cornel Dinu juca mai bine in perioada in care a fost pregatita de actualul tehnician al formatiei Rapid.
“Normal ca echipa a jucat mai bine pe vremea lui Rednic decat acum, pentru ca eram in primavara europeana si am luat titlul. Apoi, in toamna, a avut mult ghinion”, a spus Borcea. Oficialul dinamovist este increzator in ceea ce priveste meciul de azi, cu Dacia Mioveni, echipa care i-a eliminat pe “caini” din Cupa Romaniei.

“Castigam suta la suta cu Mioveni. Nu vreau sa ma gandesc ce va fi, daca nu vom castiga. E greu sa bati de doua ori in trei zile pe Dinamo. Nu cred ca se va mai intampla o a doua minune, ca si cea de la Urziceni, adica sa avem eliminat si sa ratam penalti. Si in tur, in campionat, am avut 23 de ocazii, trei bare. La meciul cu Mioveni le dau prima mare de tot. Trebuie sa joace pentru orgoliul lor, sa invinga la scor”, a mai spus Borcea.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.