Sport 1 Martie 2008 02:44
La trei zile dupa ce a declarat ca ar veni la Steaua daca Lacatus ar fi demis, tehnicianul italian spune ca e gata sa preia si Rapidul, in cazul tot mai probabil al debarcarii lui Rednic
Imaginea eleganta pe care Cristiano Bergodi a lasat-o la plecarea din Romania, dupa trei mandate reusite la FC National, CFR Cluj si Rapid, se sfarama pe zi ce trece. Italianul, aflat la Roma fara contract, se anunta disponibil pentru orice echipa, de cate ori este cautat de cate un ziarist din Romania. Ceea ce este total lipsit de profesionalism, mai ales pentru un antrenor venit dintr-un campionat civilizat si puternic precum Serie A. Totusi, desi este cotat cu sanse foarte mici sa preia Rapidul, dupa ce a plecat cu scandal in toamna, dandu-si demisia de patru ori in doua zile, Bergodi nu se sfieste sa discute despre eventuale negocieri cu Copos.

"La Rapid nu m-au tratat cum trebuie, nu s-au purtat bine cu mine. Am plecat cu probleme. Dar o sa vedem ce se intampla. Am spus si la plecarea mea ca timpul va decide daca ma voi intoarce sau nu. Daca raman fara antrenor, nu pot sa exclud Rapidul. Eu sunt liber acum si nu exclud nimic. Daca cei de la Rapid m-ar vrea din nou, trebuie discutat. Trebuie vorbit bine de tot. Trebuie puse foarte bine la punct niste lucruri pentru a accepta. Pentru ca eu am plecat rau de acolo. Dar acum Rapid are antrenor, iar eu n-am vorbit cu nimeni", a declarat ieri Bergodi pentru Mediafax. Acesta a comentat si prezenta asistentului sau de la toate echipele pe care le-a condus in Romania, Renzo Rossi, la partida pierduta de giulesteni cu "U" Cluj, in prima etapa din acest an. "Renzo a fost la meciul cu Universitatea Cluj pentru ca ii place sa vada meciurile Rapidului, nu pentru altceva. Eu nu stiu nimic, nu m-a contactat nimeni din conducere. Si nu am vorbit nici cu jucatorii", a spus italianul. Apoi a dat-o la intors, refuzand sa mai discute despre problemele interne pe care le are Rapid in acest moment. "Nu vreau sa vorbesc despre ce se intampla la echipa. Nu e corect fata de actualul antrenor si nici fata de baieti sa vorbesc eu acum. Eu sunt antrenor profesionist si nu vreau sa comentez despre banderole sau altceva. Cei de acolo stiu mai bine ce se intampla. Eu pot sa spun doar ca am numai amintiri placute cu baietii", a mai spus Bergodi.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.