Sport 1 Martie 2008 01:55
Va propunem astazi cinci meciuri atractive, ale caror cote cumulate duc la un factor de multiplicare in jur de 30.

» Juventus-Fiorentina 1. Cota 2. Torinezii pot profita de lipsa lui Mutu pentru a-si consolida pozitia pe podium. Gazdele au mari sanse, pentru ca Fiorentina nu se simte foarte bine la Torino, acolo unde a reusit in ultimii 15 ani doar doua remize.

» Ravenna-Brescia 2. Cota 2. "Randunelele" au reintrat in carti pentru un loc ce duce la promovarea directa, asa ca nu trebuie sa mai faca pasi gresiti cand joaca impotriva echipelor mici, asa cum este si "lanterna" Ravenna.

» Rimini-Frosinone 1. Cota 1.8. In sfarsit, echipa lui Paraschiv si-a revenit si a intrat in cursa pentru promovare. Seria de cinci victorii consecutive poate fi continuata, mai ales ca Frosinone este o echipa fara obiectiv in acest sezon.

» Bordeaux-PSG 1. Cota 2. Gazdele, daca nu remizau etapa trecuta pe teren propriu cu Lille, erau la un singur punct de liderul Lyon. Nu credem ca in acest meci vor mai pierde puncte, mai ales ca joaca impotriva unei echipe care face un sezon dezamagitor.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.