Mirel Radoi, capitanul Stelei, a revenit ieri in fata ziaristilor si a declarat ca adversara de duminica din Liga I, liderul CFR Cluj, nu se poate compara cu echipa din Ghencea. "Lumea nu va veni la stadion ca sa vada pe CFR. Deocamdata suntem sus la coeficientul UEFA prin rezultatele altor echipe. In Europa, CFR e zero, nu a demonstrat nimic. CFR nu poate fi comparata cu Steaua, decat daca va egala rezultatele noastre din ultimii ani", citeaza Gardianul.

Jucatorul stelist este ingrijorat pentru soarta echipei sale, mai ales dupa meciul de la Iasi: "Noi suntem cei mai mari adversari ai nostri. La Iasi am avut un singur sut pe spatiul portii noastre si am luat doua goluri, am ratat patru mari ocazii si terenul a fost destul de rau, dar nu e bine sa cautam scuze. Va fi un plus de presiune pe toti dupa esecul de la Iasi. La CFR sunt multi jucatori straini si nu resimt presiunea. Ei joaca in alta tara, evolueaza detasat, pe cand noi suntem tot timpul sub presiune. Trebuie insa sa le recunoastem si valoarea", anunta Romania Libera.

Clujenii nu au intarziat cu replicile impotriva stelistului. „M mir c a declarat aa ceva. Sper s-i revin i s mai joace i el fotbal“, i-a rspuns ironic Iuliu Murean, preedintele ardelenilor, citat de Evenimentul Zilei.

Iuliu Mureanc crede ca Rdoi d dovad de infantilism. “Problema e greit pus, chiar infantil, zic eu. Cine a spus asta? Rdoi? Atunci, nu m mai mir. CFR Cluj n-a avut prea mult ocazia s joace în cupele europene, contm de cinci ani i suntem considerai de UEFA «fenomenul CFR». Nu are dreptate, m mir c a spus aa ceva, eu tiam c Rdoi e fotbalist, nu purttor de cuvânt la Steaua, îmi pare ru pentru el. Îl respect foarte mult i chiar îi gsesc circumstane atenuante din anumite motive. Înc nu îmi schimb prerea despre el, este un fotbalist foarte bun, pe care îl apreciez. Sper s-i revin i s joace fotbal, s fie acel Rdoi de care are nevoie i echipa naional, dar în primul rând Steaua”, relateaza Gandul.

Infantil sau nu, capitanul din Ghencea isi critica si patronul. "Dica a avut o reactie normala si nu cred ca l-a criticat pe Becali. Noi ne-am invatat ca patronul sa critice un jucator sau altul dupa infrangeri. Trebuie sa dea si el vina pe cineva dupa esecuri, asa cum a fost cazul la Iasi. Nu cred ca se pune problema ca patronul sa stea pe banca tehnica vreodata. Datoria lui este sa achite primele si salariile". Potrivit Ziua, Radoi nu mai doreste sa se transfere in strainatate. "Vreau sa raman pe viata la Steaua. Daca nu m-am plictisit intrand pe poarta stadionului in ultimii opt ani, cred ca pot sa mai fac asta inca patru ani de acum inainte".

In ceea ce priveste meciul de duminica, Radoi nu stie inca daca va juca impotriva CFR-ului. „Eu a juca, dar antrenorul decide. M simt bine din punct de vedere fizic, dar rmâne de vzut dac voi fi în form", informeaza Adevarul.