Scandalul dintre Mircea Rednic si atacantul echipei sale, Lucian Burdujan, a atins cote alarmante.

Fotbalistul si-a acuzat antrenorul ca foloseste jucatorii straini in dauna romanilor, pentru a castiga bani din comisioane. In replica, Rednic a anuntat ca isi va da jucatorul in judecata! „Sunt foarte dezamagit, mai ales ca eu l-am ajutat constant pe Burdujan, i-am dat de multe ori bani din buzunarul meu, bonusuri si prime in plus, tocmai pentru ca stiam ca are un contract mai mic. Avocatul meu a pregatit toate actele si urmeaza ca zilele astea sa primeasca citatia. Imi pare rau, dar nu mai pot lasa lucrurile asa! S-a mintit destul, ajunge!”, a spus Rednic, care este, probabil, primul tehnician din istoria fotbalului ce isi da in judecata propriul fotbalist! Ziarul anunta ca Burdujan nu recunoaste declaratiile vehiculate in presa. „Pai si daca o sa primesc citatie, ce o sa se intample? O sa ma prezint la tribunal daca va fi cazul! Dar eu nu am afirmat niciodata ca el ia comisioane, declaratiile mi-au fost interpretate gresit”.

In razboiul dintre cei doi rapidisti s-a derulat ieri un nou episod. Tehnicianul giulestenilor e de neclintit. “Imi pare rau, dar nu mai pot lasa lucrurile asa. Avocatul meu a pregatit deja actele si urmeaza ca zilele astea Burdujan sa primeasca citatia”, anunta Jurnalul National.

Mircea Rednic sustine ca nu intelege nemultumirea lui Burdujan, mai ales ca prin relatiile sale i-a aranjat un transfer la formatia Martimo Funchal, echipa aflata pe locul 6 in prima liga portugheza, dar el a refuzat. “Cand si-a exprimat dorinta de a pleca de la Rapid, printr-o relatie de-a mea putea sa prinda un contract foarte bun la Maritimo Funchal din Insula Madeira. Daca accepta, castiga 140.000 de euro in primul an, 160.000 in anul doi si 180.000 in anul trei, dar el a refuzat. Imi pare rau pentru baiatul asta, dar cred ca nici el nu stie ce vrea de la viata”, a adaugat antrenorul rapidist.

Potrivit Gandul, Burdujan spune ca nu stie daca banii primiti din mana lui Rednic erau ai antrenorului sau veneau din partea clubului. “Eu am stipulat in contract niste clauze in care primesc bonusuri daca joc titular sau daca inscriu, si atunci cand am evoluat sau am marcat, Rednic a fost cel care mi-a adus banii cuveniti. Nu stiu daca erau de la club sau de la el”, a spus Burdujan.

Intre timp fotbalul isi vede de treaba lui, iar treaba Rapidului e mai mica decat si-ar dori oficialii. Dupa eliminarea dina­movistilor, si Rapid a iesit cu coada intre picioare din sferturile de finala ale Cupei Romaniei, fiind in­vinsa de Unirea Urziceni, scor 0-1, informeaza Adevarul.

Elevii lui Mircea Rednic au inceput extrem de slab partida, iar in minutul opt au fost aproape de a primi gol. Danalache a ramas singur cu Coman, dupa o gafa a lui Maftei, dar prefera sa simuleze in loc sa traga. Iuresul ialomitenilor continua si zece minute mai tarziu acelasi Danalache l-a luat iar in vizor pe Dani Coman. Apa­rarea rapidistilor clacheaza din nou, Leonard a stopat mingea cu mana in careu, dar Coman a aparat lovitura de la 11 metri executata de catre Galamaz. Urziceniul a inceput in forta si partea a doua a jocului iar pana la urma golul a picat in poarta lui Coman, in minutul 70. Bogdan Mara a inscris un gol superb, cu capul, din interiorul careului, dupa ce i-a luat fata lui Perja. In urma infrangerii Rapidului, Bucurestiul a ramas fara reprezenta­nte in semifinalele Cupei Romaniei, situatie ne­maiintalnita de 14 ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.