Mircea Rednic a fost, de cand a venit la Rapid, un antrenor contestat atat de galerie, cat si de jucatori. Esecul cu U.
Cluj din ultima etapa de campionat, pentru care este principalul vinovat, a provocat revolta in vestiar si primul care a avut curajul sa-l conteste pe actualul tehnician giulestean a fost Burdujan. Atacantul alb-visiniilor a spus pentru cotidianul „Interesul Public” ca Mircea Rednic prefera sa foloseasca jucatorii straini din lot pentru ca are de luat „bani” si „comisioane” de pe urma lor. Atacantul mai sustine ca toti jucatorii romani din lotul echipei giulestene sunt impotriva lui Rednic pentru ca ei sunt mereu considerati vinovati de esecurile echipei, acuze care au provocat raspunsul rapid al oficialilor din Giulesti.

„Domnul Burdujan va fi amendat in principal pentru faptul ca a refuzat sa evolueze la Constanta, desi Mircea il anuntase ca va fi titular, dar si pentru ca a facut acele declaratii total deplasate si lipsite de fundament. M-am saturat si de legendele astea, cum ca Rednic e nu stiu cum, ca ii lucreaza pe jucatori, si alte prostii din astea! Nu spun ca nu mai greseste si el, cum poate a gresit pentru ca nu l-a introdus pe Burdujan, pe final de meci, dar pentru lipsa de inspiratie sau pentru ghinion antrenorul plateste primul! De ce nu l-au acuzat si atunci cand le-a dat bani din buzunarul propriu si le-a suplimentat primele? Atunci n-a suflat unul o vorba”, a afirmat Zotta intr-un comunicat remis, marti, agentiei Mediafax, dar este clar ca scandalul abia a inceput in Giulesti.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.