Traseul lui Rednic a fost identic la absolut toate echipele pe la care i-a manat Necuratu' pasii.

S-a gudurat mai intai pe langa stapanul conjunctural, i-a izgonit din echipa pe jucatorii pe care acesta nu-i mai dorea, dar ii era jena de galerie sa-i uscheasca, inregistreaza cateva rezultate bune - ca nu e chiar batut in cap -, incepe apoi sa-si barfeasca fotbalistii mai intai pe unii la altii, dupa care si in public, pierde increderea tuturor, devine cel mai scarbos si hulit om din club si gata, e dat afara, pentru ca mai niciodata n-are bunul simt sa plece de buna voie.

Odata carabanit, invariabil incepe sa faca spume la gura la adresa fostului patron caruia pana de curand ii balosise mainile. Facem pariu ca asa se va intampla si dupa plecarea de la Rapid, caci e clar pentru toata lumea ca nu va mai face multi paduchi in Giulesti.

Asta era evident inca din pregatiri, cand si-a mascarit iarasi jucatorii, indeosebi pe cei din defensiva, care aveau sa-si "rezolve" meciul cu "U" Cluj, si cand i-a alungat miseleste din lot pe doi dintre idolii galeriei, Buga si Maldarasanu, invocand un argument susceptibil de paranoia, anume ca acestia ar fi spionii lui Razvan Lucescu. Va dati seama ce sulfa de om e dejghinatul asta de Rednic daca se razbuna pana si pe fiul omului caruia ar trebui sa-i fie recunoscator pana in ultima zi a pacatoasei sale vieti.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.