Dupa infrangerea suferita in fata celor de la Poli Iasi, patronul Stelei a rabufnit, anuntand ca va interveni din nou in configuratia echipei.

Cu cateva zile inaintea derby-ului cu CFR Cluj, de duminica seara, din Ghencea, patronul Stelei, Gigi Becali, face valuri in presa. Prezent luni seara in emisiunea “Nasul”, boss-ul gruparii din Ghencea a vorbit din nou despre implicarea la echipa, masurile pe care le va lua si nemultumirile in privinta evolutiei catorva jucatori.

“Nu are nimeni post semnat de titular la Steaua si voi rezolva problema asta cu Marius Lacatus chiar zilele acestea, pentru ca el sa inteleaga ca trebuie sa bage in echipa jucatorii in forma. Oricum, Lacatus va ramane la Steaua pana in vara orice s-ar intampla, si abia atunci vom trage linie. Daca Lacatus vrea sa aiba un argument pentru a-i scoate din echipa, poate sa le spuna jucatorilor ca asa spun eu, sa dea vina pe mine”, citeaza Jurnalul National.

Infrangerea cu 1-2 de la Iasi l-a determinat pe finantatorul Stelei, sa se implice din nou in organizarea staffului tehnic. Dayro Moreno, Radoi, Lovin sau Habibou ar putea fi titulari la derby-ul cu CFR Cluj de duminica.

„Cu Poli Iasi am jucat mai slab ca in turul campionatului, atunci macar noi controlam jocul. Daca jucam tot asa, atunci nu mai avem nicio sansa nici la locul doi. La meciul cu CFR ma voi implica eu, ca altfel se alege praful. Ca sa stiti de cine mi-a placut in meciul cu Poli Iasi veti vedea cu CFR Cluj. Stiu ca sunt apti de joc si Radoi, si Habibou, si Dayro Moreno. Lui Plesan ii mai trebuie pregatire dupa accidentare, l-am vazut si pe Lovin, ca Steaua are nevoie de el. Ovidiu Petre, saracul, nu avea ce face singur la mijlocul terenului", a spus Becali, scrie Adevarul.

Patronul Stelei nu l-a iertat pe Banel Nicolita dupa autogolul marcat: „Nicolita merge pe la emisiuni si sta cu pana de indian in cap! Nu mai accept vedetisme! Dica si Goian stau numai la Giovani si-l intreaba cand pleaca afara", a rabufnit Becali.

Ziarul accentueaza ca nici Marius Lacatus nu a scapat de critici: „Ramane la Steaua indiferent de rezultatul cu CFR Cluj, dar daca pierde nu voi mai avea aceeasi incredere in el. Daca Lacatus face ce vrea, nu vedeti ce se intampla? Am avut incredere in el si s-a vazut ce s-a intamplat. Mirel era apt. Si Habibou, si Lovin sau Dayro Moreno. In schimb, Plesan sa se mai antreneze, ca nu e apt. Dar asa a gandit Lacatus meciul. Nu-l dau afara, dar trebuie sa-mi recastige increderea. Cand a intrat Dayro, am vazut si eu tehnica, combinatii. Am dat doua milioane pe el ca sa fie rezerva? Am jucat la Iasi mai prost decat in tur”, a continuat Becali atacul impotriva lui Lacatus.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.