Jandarmeria Bucuresti a anuntat astazi, printr-un comunicat remis presei, ca desfasoara activitati pentru a-l identifica si sanctiona pe suporterul care l-a insultat pe selectionerul Victor Piturca vineri, dupa meciul Dinamo-Ceahlaul, informeaza NewsIn.
"Jandarmeria Bucuresti desfasoara activitati pentru identificarea si sanctionarea persoanei care a provocat acest incident. De asemenea, Jandarmeria Bucuresti face un apel pentru ca toti participantii la meciurile de fotbal sa sesizeze imediat fortele de ordine cu privire la orice incident care aduce atingere sigurantei persoanei sau ordinii publice si sa nu reactioneze astfel incat conflictul sa se amplifice", se arata in comunicatul Jandarmeriei Bucuresti.

Selectionerul echipei nationale a Romaniei, Victor Piturca, a declarat luni ca reactia Jandarmeriei si a Politiei la altercatia pe care a avut-o cu un fan la meciul Dinamo-Ceahlaul a lasat de dorit si a catalogat-o drept inadmisibila.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.