Scouterii au gasit deja adolescentii care vor guverna urmatorul deceniu fotbalistic. Unii dintre ei, precum brazilianul Anderson la Manchester, au inceput deja sa se impuna.

Ronaldinho se apropie de 28 de ani, Thierry Henry a implinit deja 30, despre Ronaldo nu se stie daca va mai juca vreodata fotbal, iar o intreaga generatie de italieni, in frunte cu Paolo Maldini, isi pregateste meciurile de retragere.

Incet-incet, prim-planul este luat de tineri precum Cristiano Ronaldo, Wayne Rooney, Karim Benzema, Cesc Fabregas si Lionel Messi, care se anunta vedete asupra carora vor fi plasate luminile rampei la urmatoarele turnee finale mondiale sau continentale.

Scouterii pregatesc insa generatii urmatoare de fotbalisti, iar un clasament al viitoarelor staruri care vor cuceri lumea a fost deja alcatuit. Plajele de la Rio alimenteaza in continuare spectacolul cu actori de soi, astfel ca brazilienii ocupa un sfert din ierarhia primilor 20 de foarte tineri fotbalisti, in frunte cu liderul topului mondial, Anderson, care deja si-a cistigat postul de titular la Manchester United, in detrimentul lui Paul Scholes.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.