Presedintele Pandurilor l-a criticat pe antrenorul portughez pentru sistemul de joc 5-3-2 utilizat la meciul cu Poli Timisoara.
Pandurii Targu Jiu a pierdut lamentabil prima partida oficiala a anului, 1-3 pe “Municipal” cu Poli Timisoara, diminuindu-si sansele de salvare de la retrogradare, chiar daca si contracandidatele au facut pasi gresiti. Ceea ce s-a dorit a fi o sarbatoare fotbalistica o data cu inaugurarea oficiala a instalatiei de nocturna si tabelei de marcaj, s-a dovedit a fi o mare de tristete. Oficialii gazdelor au pregatit si un foc de artificii, care nu a mai avut loc din motive lesne de inteles.

"Am abordat partida cu foarte multa frica, ceea ce s-a dovedit a fi foarte rau pentru noi. La 3-0 am inceput sa jucam si noi putin fotbal si cred ca sistemul cu trei fundasi nu a functionat, Poli Timisoara avand jucatori foarte experimentati in atac”, l-a taxat Condescu pe lusitan.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.