Unirea Urziceni a terminat primul meci oficial din acest an la egalitate, 0-0, cu Otelul Galati.

Desi au jucat pe teren propriu, ialomitenii nu au reusit sa se impuna, insa acest lucru nu il ingrijoreaza pe Dan Petrescu. "Cand pierzi doua puncte acasa in primul meci nu poti fi multumit. Am avut o presimtire inainte de meci ca se va termina la egalitate si fara goluri. A fost un meci greu, cu o echipa foarte buna, cred ca de la mijloc in sus cea mai buna din tara. Nu e un inceput bun, dar nici unul catastrofal", a precizat Dan
Petrescu.

In ceea ce priveste arbitrajul, "Burscul" s-a aratat multumit de maniera in care a condus jocul Augustus Constantin. "Arbitrajul a fost bun, nu vreau sa reprosez nimic. Cu siguranta daca a gresit nu a facut-o intentionat. Un singur lucru ar fi, faptul ca daca l-ar fi eliminat pe Sergiu Costin pentru al doilea galben nu ar fi avut cine sa o scoata de pe linia portii la ultima ocazie", a spus Petrescu.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.