Pentru a mai spera la castigarea campionatului, stelistii erau obligati sa castige jocul cu Poli Iasi. Din pacate pentru ei, partida a debutat prost.
Chiar in minutul 3, Nicolita a barbierit o minge, iar aceasta s-a dus... in poarta lui Zapata. Apoi, ros-albastrii s-au instalat constiinciosi in jumatatea de teren a gazdelor, dar presiunea lor nu aduce si ocazii de gol. in aceste conditii nu a mai mirat pe nimeni ca primul sut pe poarta, trimis de oaspeti, a venit in minutul 39 prin Dica.

Pana la urma, stelistii au reusit egalarea in primele minute ale reprizei secunde, cand Mendoza a sutat puternic de la noua metri, fara speranta pentru Branet. in minutul 60, gazdele au trecut iarasi in avantaj, dupa o faza confuza. Cristea a executat foarte bine o lovitura libera, Zapata a respins in bara, mingea a ajuns la Cristi Munteanu care a trimis cu capul, portarul Stelei a mai aparat o data formidabil, dar balonul a ajuns la Onut care a inscris in poarta goala.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.